Chcete vedieť viac k výmene fólií prémiových zariadení SAMSUNG ?

FAQ k výmene fólií prémiových zariadení SAMSUNG

Stretli ste sa už s problémom pri skladacích zariadeniach, že časom dochádza k znehodnoteniu ochrannej fólie? Sme tu pre Vás aj pre odstránenie kozmetických vád na ochranných fóliách prémiových zariadeniach Samsung.

Nižšie sme pre Vás prichystali odpovede na najčastejšie kladené otázky týkajúce sa výmeny ochrannej fólie pre prémiové zariadenia Samsung.

V prvom rade Vám zodpovieme, prečo môže dôjsť k poškodeniu ochranného prvku (fólie).

Skladacie smartphony Samsung majú displej zložený z viacerých vrstiev s využitím technológií Infinity Flex Display a Ultra Thin Glass, ktoré umožňujú zloženie / rozloženie zariadenia.

Vrchná časť, teda ochranná fólia na skladacom zariadení výrazne prispieva k minimalizácii rizika poškodenia displeja. Je to však spotrebný materiál, ktorý časom pri bežnom používaní môže javiť známky napríklad škrabancov, šmúh, vzduchových bublín a podobných kozmetických vád. V prípade, ak sa jedná iba o porušenie ochrannej fólie, je možná jej výmena, bez nutnosti výmeny celého displeja.

  1. Ako postupovať v prípade záujmu o výmenu ochrannej fólie?

Výmenu ochrannej fólie Vám zrealizujeme na počkanie v niektorej z našich pobočiek. Samotná výmena trvá približne 1 hodinu. Stačí ak sa dostavíte na Vami zvolenú pobočku a predložíte pracovníkom Vašu požiadavku.

V prípade, ak nie je pre Vás osobná návšteva možná, zariadenie si môžete zaslať do servisu objednaním prepravy TU.

 

  1. Je fólia pre moje zariadenie skladom dostupná?

Skladové zásoby sa snažíme priebežne dopĺňať na všetky pobočky v predstihu tak, aby pokryli potreby všetkých zákazníkov, ktorí majú záujem využiť túto službu.

Pri starších modeloch zariadení môže dôjsť k aktuálnej nedostupnosti.

  1. Vymieňate fólie na všetky modely zariadení Samsung?

Nie, v súčasnosti je možné vymeniť ochrannú fóliu iba na skladacích zariadeniach Samsung.

  1. Používate originálne ochranné fólie dodávané výrobcom?

Naše servisné stredisko nevyužíva alternatívne ochranné fólie, ani tie, ktoré si prinesú / zoženú zákazníci svojpomocne.

Využívame výlučne fólie, ktoré nám dodá výrobca pre daný model.

  1. Je možná výmena fólie na zariadenie po záruke?

Áno, je možná aj výmena fólie na zariadenia po záručnej dobe, alebo v prípade, ak zariadenie nespĺňa záručné podmienky. Taká výmena je však spoplatnená.

Upozorňujeme, že v prípade, ak je zariadenie mechanicky poškodené (rozbitý displej), Vašej žiadosti nebude vyhovené z dôvodu možného rozsiahlejšieho poškodenia displeja počas úkonu prelepenia fólie. Tieto poškodenia je možné riešiť komplexnou diagnostikou a opravou zariadenia, kde dochádza okrem výmeny displeja aj k výmene fólie.

  1. Koľko stojí výmena ochrannej fólie?

V prípade, ak nespĺňate podmienky výrobcu* pre bezplatnú výmenu fólie, prípadne zariadenie nespĺňa záručné podmienky, je možná platená výmena v zmysle nášho aktuálneho cenníka.

Výmena fólie je spoplatnená:

  • Pre SK -> Cena práce za nalepenie fólie je 36€ s DPH + cena fólie (cena fólie sa môže líšiť v závislosti od modelu zariadenia)
  • Pre CZ -> Cena práce za nalepenie fólie je 900CZK s DPH + cena fólie (cena fólie sa môže líšiť v závislosti od modelu zariadenia)

* Pre viac informácií k benefitom výrobcu ohľadom ochranných fólií, sa môžete obrátiť priamo na výrobcu.

  1. Je možná rezervácia termínu na zrealizovanie výmeny fólie?

Nie je možné rezervovať si termín (dátum ani čas) na zrealizovanie výmeny fólie.

  1. Budú moje dáta zachované?

Pri osobnej návšteve pobočky a iba so žiadosťou o prelepenie fólie nie je nutné, aby bolo zariadenie uvedené do továrenských nastavení. Dáta teda ostávajú zachované.

V prípade zaslania zariadenia do servisu, prípadne vykonania iného servisného úkonu sa zariadenia uvádzajú do továrenských nastavení, kde dochádza k strate dát. Preto je dôležité, aby ste si dáta ešte pred odoslaním do servisu zálohovali.

  1. Je potrebné priložiť doklad o kúpe?

Odporúčame pre urýchlenie procesu výmeny predložiť aj doklad o kúpe pre overenie, či spĺňate záručné podmienky.